Moonfield Village | Festipi L

Op de officiële Moonfield camping  

Optionele producten

Als je tijdens het festival een extra ontspannen verblijf wilt, hebben we ook enkele extra producten die je kunt bestellen tijdens het boekingsproces. Campingstoelen, tafels, slaapmatten, kussens, slaapzakken of een slotje om je accommodatie mee af te sluiten!

Al vanaf €17,25 p.p.p.n.

Over deze accommodatie:

  • Perfect voor twee personen met een diameter van 3 meter 
  • Meer dan 2,5 meters hoog. Oftewel, je kunt gewoon staan in de tent!
  • Perfecte luchtcirculatie

Let op, dit jaar worden er maximaal 25 Festipi’s aangeboden om te boeken.

Festivaltickets en campingtickets zijn niet inbegrepen bij deze boeking!

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte luchtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2,5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi twee persoons is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 2 personen.

Wat is er optioneel bij te boeken in de tent:

  • Dikke Nomad slaapmatten
  • Zachte kussens met kussenslopen
  • Slaapzak(ken)
  • Camping stoeltjes & tafeltjes
  • Slotje

 Hoe mensen op Facebook denken over de Festipi

Moonfield vindt plaats van 19 juli t/m 21 juli in Mol, België.

De accommodaties zijn alleen beschikbaar op de camping van het festival.

De camping gaat open op 19 juli om 12:00 uur en gaat weer dicht op 21 juli om 14:00 uur. Inchecken is mogelijk tot 22.00 uur in de avond en de volgende dagen vanaf 08.30 uur in de ochtend. Als u laat wilt inchecken, is er een mogelijkheid om een upgrade bij te boeken.

Accommodatie Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft je toegang tot jouw eigen persoonlijke accommodatie, maar niet tot Moonfield of de camping van het festival. Daarvoor moet je apart een ticket kopen bij het festival. Een aantal dagen voor je reis naar Moonfield, ontvang je een andere e-mail van ons met extra informatie.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van Moonfield Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen accommodatie. Tijdens de check-in, zullen we samen met jou kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Moonfield Village Tribe geworden!